Waterschapsavond

WDOD.jpegdinsdag 01 maart 2022 22:21

Op maandagavond 28 februari heeft de fractie van WDOD in samenwerking met het bestuur van ChristenUnie Overijssel een bijeenkomst georganiseerd, waarbij belangstellenden werden geïnformeerd over het werk van het waterschap in het algemeen en de inzet van de ChristenUnie in het bijzonder.

'Hoewel Christelijk water niet bestaat, zijn de keuzes die je maakt weldelgelijk christelijk geinspireerd', aldus Jan Limbeck, voorzitter van het ChristenUniebestuur in Overijssel. Betty Poutsma, fractievoorzitter binnen het waterschap legt uit op welke manier de fractie opereert. 'We worden gezien als constructief en we worden serieus genomen.'

Herman Odink, DB-lid namens de CU in het bestuur van WDOD Delta, wist met behulp van prachtig beeldmateriaal een indruk te geven, van waar het in het waterschap op dit moment over gaat. 

Op dit moment wordt er al weer volop nagedacht over de verkiezingen van de waterschappen in maart 2023. Belangstellenden kunnen zich melden bij het bestuur van de ChristenUnie in Overijssel (janlimbeck@overijssel.christenunie.nl)

« Terug

Reacties op 'Waterschapsavond'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.